EEN MOMENT VAN RUST VOOR JOUW BABY

BABYMASSAGE CURSUS

Wij leren je hoe je een volledige babymassage kunt toepassen op je eigen baby. Naast de Shantala babymassage technieken leren wij je ook een voetreflex massage te geven, die je kindje veel ondersteuning kan bieden bij alle ongemakken waar een baby last van kan hebben. Volg een babymassage cursus bij The Baby Club!

babymassage cursus

Waarom een cursus babymassage?

 

Een pasgeboren baby heeft erg veel prikkels te verwerken en heeft vaak in de eerste maanden last van darmkrampjes, obstipatie, reflux klachten, overstrekken en heeft daarnaast nog geen slaapritme. Als kersverse ouder wil je natuurlijk niet dat je kindje deze ongemakken ervaart. Hierdoor ga je vaak op zoek naar middelen die je baby kunnen helpen. Een babymassage kan uitkomst bieden.

Massage Workshop

  Wij leren je hoe een volledige babymassage kan toepassen op je eigen baby? Naast de Shantala massagetechnieken leren wij je ook verschillende technieken van de voetreflex massage die je baby ondersteuning kan bieden.

  De workshops zullen in een groepjes van maximaal vijf baby’s en één van de ouders plaatsvinden. Er zullen ook speciale papa workshops zijn. Privé workshops zijn ook mogelijk.

  Kosten vanaf: €45,-

  Babymassage cursus Amsterdam

  De babymassage cursus wordt gegeven in onze babyspa in Amsterdam. Hier hebben wij een intieme en rustgevende omgeving gecreëerd. Om de intimiteit te waarborgen, zullen de workshops in groepen van maximaal vijf baby’s en hun moeders plaatsvinden. Daarnaast organiseren we ook speciale papa workshops en behoren privé cursussen ook tot de mogelijkheden. Wil je geen workshop volgen, maar wel wat massagetechnieken onder de knie krijgen? Dan kun je ervoor kiezen om een babymassage & floating sessie te boeken. Tijdens de massage van jouw kindje pas je onder begeleiding van ons een aantal massagetechnieken toe.

  Workshop babymassage cadeau geven?

  Wil je een babymassage workshop cadeau geven? Wij bieden ook mooi ingepakte cadeaubonnen aan, die je fysiek in de winkel kunt kopen of op kunt laten sturen. Deze kunnen worden ingezet voor een babyfloating sessie, zwangerschapsmassage, of een cursus babymassage.

  Maak tijd voor jou & je baby