EEN VERWENMOMENT VOOR JEZELF

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Zwanger zijn is een hele mooie ervaring, maar het vergt ook veel van je lichaam. Neem het er daarom even lekker van en laat je verwennen met een speciale zwangerschapsmassage in onze zwangerschaps spa gevestigd in Amsterdam.

zwangerschapsmassage amsterdam

Massage voor zwangere vrouwen

Tijdens je zwangerschap gebeurt er veel met jouw lichaam. Hierdoor kun je last krijgen van ongemakken en/of klachten. Een zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen en even heerlijk te ontspannen. Aanvullend kan een massage voor zwangere vrouwen de volgende voordelen opleveren;
 • Het verhoogt je mentale gezondheid. Door de aanmaak van het gelukshormoon en de verlaging van het stresshormoon.
 • Je slaapt beter. Na een zwangerschapsmassage val je vaak makkelijker in slaap en slaap je dieper.
 • De bloedcirculatie wordt verbeterd. Dit zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen.
 • Je weerstand wordt versterkt. Een massage voor zwangeren versterkt het immuunsysteem.
 • Je houdt minder vocht vast. Een massage zorgt voor een betere vochtafdrijving.
Mocht je eventuele klachten hebben, bel ons dan even voor je afspraak zodat we kunnen beoordelen of het veilig genoeg is om te masseren.

De pakketten

Zwangerschapsmassage

  Een heerlijke massage om helemaal tot rust te komen. De massage kan gegeven worden vanaf 12 weken zwangerschap en heeft een duur van tussen de 60 en 75 minuten.

  Kosten: €75,-

  Wat kun je verwachten van een zwangerschapsmassage?

  Wanneer je bent omgekleed in een heerlijke badjas beginnen we de massage zittend met een magnesium voetenbad. Tijdens het voetenbad geven wij jou een hele fijne hoofdhuidmassage met een speciale 100% natuurlijke huid- en haarolie. Houd dus rekening met eventuele afspraken na je massage, dat er nog wel olie in je haar zit. We sluiten het voetenbad af met een voet- en beenmassage eventueel aanvullend met scrub.

  Na het voetenbad en hoofdhuidmassage van 15 à 20 minuten, gaan we verder op de massagetafel. In een comfortabele zijligging wordt je met veel liefde door ons gemasseerd. Het is een ontspannende massage waar wij alleen maar gebruik maken van 100% natuurlijke oliën.

  Na de zwangerschapsmassage raden wij je aan om weinig te doen en lekker na te genieten. Je krijgt een heerlijk kopje zwangerschapsthee mee voor onderweg. De totale duur van een massage voor zwangere vrouwen ligt tussen de 60 en 75 minuten.

  Zwangerschapsmassage Amsterdam

  The Baby Club is een mooie, moderne zwangerschaps spa én meer, waarbij aan alle details is gedacht. We zijn gevestigd op de Rietwijkerstraat in Amsterdam Zuid, randje Amsterdam West. Je kunt bij ons terecht voor een zwangerschapsmassage vanaf 12 weken zwangerschap. In de zwangerschaps wellness ruimte kan je ook leuke en exclusieve cadeau- en verzorgingsartikelen vinden. Als er geen behandelingen zijn, is onze winkel ook open voor verkoop. Gun je een andere zwangere vrouw een ontspannende massage? Dan bieden wij ook cadeaubonnen aan, die je fysiek in de winkel kunt kopen of op kunt laten sturen. We zorgen voor een leuke verpakking!

  Maak tijd voor jou & je baby