ontdek The baby club

babyspa amsterdam

Ontdek The Baby Club, een babyspa waar het even alleen om jou en je baby draait. In onze moderne baby spa hebben we een rustgevende en intieme omgeving gecreëerd, waar jij en je baby heerlijk kunnen ontspannen. Onze baby wellness ruimte heeft 2 babyfloating jacuzzi baden, waardoor de volledige aandacht naar jou en jouw baby gaat. Deze persoonlijke benadering zorgt er mede voor dat de band tussen jullie nóg hechter wordt. Een bezoek aan The Baby Club is een leuke en bijzondere ervaring voor baby’s, ouders, en mommy to be’s!

babyspa amsterdam

Ontdek onze Babyspa

We bieden verschillende sessies aan die je gemakkelijk online kunt boeken. Bekijk hieronder welke ervaringen we aanbieden;

Babyfloaten

Een hydrotherapie sessie bestaat uit maximaal 30 minuten floaten in een speciale gecertificeerde drijfband onder begeleiding van ons. Jouw baby ligt helemaal vrij in de jacuzzi en kan zich heerlijk vrij bewegen.

Baby Massage

Tijdens de baby massage maken we gebruik van de Shantala babymassage methode en voetreflexmassage. Een baby massage zorgt voor hechting tussen baby en ouder, wat enorm belangrijk is voor een baby.

Zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is een hele mooie ervaring, maar het vergt ook veel van je lichaam. Neem het er daarom even lekker van en laat je verwennen met een speciale zwangerschapsmassage in onze zwangerschaps spa.

Babymassage Cursus

Wij leren je hoe een volledige babymassage kan toepassen op je eigen baby. Naast de Shantala massage technieken leren wij je ook een voetreflex massage, die je baby veel ondersteuning kan bieden bij alle ongemakken waar een baby last van kan hebben.

Waarom naar een babyspa of baby wellness?

Pasgeboren baby’s hebben vaak last van darmkrampjes, obstipatie, reflux klachten, overstrekken zich en hebben nog geen regelmatig slaapritme. Bij The Baby Club leren we je hoe jij je baby kunt masseren. In combinatie met een hydrotherapie sessie kunnen veel klachten verminderen. Ook is een babywellness sessie een intieme ervaring met jouw baby. Dit is goed voor jullie binding en levert leuke foto’s op als herinnering. Na een bezoek aan onze babyspa, is er een grote kans dat je baby:

  • Een betere nachtrust heeft (vooral bij een nightfloat)
  • Minder last heeft van darmkrampjes
  • Ontspannen is
  • Een betere stoelgang heeft
  • Minder last heeft van eczeem (door het gefilterde water en speciale massage-olie)

Baby wellness Amsterdam

The Baby Club is een mooie, moderne babyspa én meer, waarbij aan alle details is gedacht. We zijn gevestigd op de Rietwijkerstraat in Amsterdam-Zuid, vlak bij de Overtoom.

Je kunt bij ons terecht vanaf het moment dat jouw kindje 2 weken oud is. Voor een zwangerschapsmassage kun je natuurlijk al een sessie boeken tijdens jouw zwangerschap (vanaf 12 weken zwangerschap).

In de baby spa vind je naast ontspannende sessies voor jou en jouw kindje, ook een selectie aan exclusief speelgoed en massage oliën die je uiteraard ook cadeau kunt geven tijdens een baby-shower of kraamvisite. Je kunt daarnaast ook een cadeaubon bij ons kopen, waarmee je zowel producten kunt aanschaffen als een sessie kunt boeken.

Maak tijd voor jou & je baby