THE BABY CLUB

Dé ontmoetingsplek voor jou en jouw baby

ONZE MISSIE

Ons doel is om mama’s en papa’s (to be) steun te bieden wanneer ze ergens tegen aanlopen op een fijne intieme plek in Amsterdam-Zuid. Daarnaast willen wij Amsterdam en omstreken aan het masseren krijgen. Je baby masseren heeft namelijk zoveel veel voordelen!

Oprichter Liessa Braam heeft een pedagogisch achtergrond en is moeder van drie prachtige kinderen.

In 2017 heeft ze de stap genomen om zich te laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en orthomoleculaire voedings- en suppletie adviseur.

Ze begon met behandelingen geven aan huis, maar al snel werd zij twee keer achter elkaar zwanger waardoor zij thuis niet meer kon behandelen. 

Toen zij zelf met haar zoontje naar een baby spa ging om te kijken of ze zijn slechte slaap kon verlichten, zag ze hoe veel het hem hielp. Ze werd erg enthousiast en begon hem dagelijks te masseren. Hierdoor kreeg hij minder last van krampjes en sliep hij veel dieper.

Doordat ze zelf weet hoeveel baat kinderen kunnen hebben van massage en hydrotherapie, bleef het idee om daar iets mee te doen maar hangen.

 In 2021 volgde zij de opleiding tot docent Shantala babymassage. Daarna heeft ze nog een cursus voetreflex baby en kind, zwangerschapsmassage en een EHBO cursus voor baby en kind gevolgd, zodat zij ouders straks kan helpen bij een heerlijke sessie voor hun baby in The Baby Club!

We kunnen niet wachten om jou en je baby te ontmoeten! 

Maak tijd voor jou & je baby